Stichting Dierenhulp Dierenambulance Tiel bestaat dankzij haar enthousiaste vrijwilligers en trouwe donateurs en sponsoren. Ontdek wat u kunt doen om ons te helpen de dieren te helpen.

Word vrijwilliger, donateur, steun ons éénmalig of kom in actie voor ons.

Namens de dieren, bedankt voor uw steun!

Doneer

U kunt ons op verschillende manieren steunen:

Steun ons eenmalig!

Steun ons met een éénmalige gift.
U kunt dit doen via iDeal of zelf overmaken via uw bank- en/of girorekening.

ING BANK:   NL54 INGB 0003 5373 17          t.n.v. Stichting Dierenhulp Dierenambulance Tiel

SNS BANK:   NL70 SNSB 0923 7836 36          t.n.v. Stichting Dierenhulp Dierenambulance Tiel

Koop een lot en steun ons!

Bij de VriendenLoterij kunt u Stichting Dierenhulp Dierenambulance Tiel ook steunen. Naast de 48 goede doelen die de VriendenLoterij steunt, kunt u er ook voor kiezen om onze stichting te steunen met een lot. De helft van uw lotprijs gaat rechtstreeks naar ons.

Lever uw kleding, schoenen en textiel in!

Het inzamelen van oude kleding, textiel en schoenen is een klein gebaar, maar veel waard voor onze stichting.

Handdoeken, kussenslopen en badlakens zijn natuurlijk altijd zeer nuttig voor in onze dierenambulances en daar kunnen we er ook geen genoeg van krijgen.

Steun ons met regelmaat!

Wanneer u met regelmaat wilt schenken aan Stichting Dierenhulp Dierenambulance Tiel kunt u dit via een machtiging doen. Uw schenking wordt dan automatisch van uw rekening afgeschreven. U kunt er zelf voor kiezen of u maandelijks, per kwartaal of jaarlijks wilt schenken. U bent al vanaf € 10,- één jaar donateur. Wanneer u donateur wordt, ontvangt u ook het donateursboekje.

Laat na aan ons.

Wilt u aan een goed doel nalaten? Voor dieren in nood zou het geweldig zijn als u Stichting Dierenhulp Dierenambulance Tiel opneemt in uw testament. Dat kan voor een vast bedrag (een legaat) of voor (een percentage) uw totale nalatenschap (via erfstelling). De dieren zijn er dan van verzekerd dat uw steun dan bij hen terecht komt. En omdat wij geen successierechten hoeven betalen, komt uw nalatenschap geheel bij de dieren in nood terecht.

Meer informatie over nalaten legaten vindt u  hier. Heeft u liever een persoonlijk gesprek? Bel ons dan voor een afspraak via 0344.627071 of mail naar bestuur@dierenhulp.com


0344.627071

bestuur@dierenhulp.com