Vanaf 1 januari 2014 hoeft u een periodieke schenking aan Stichting Dierenhulp Dierenambulance Tiel niet meer via een notaris vast te leggen, maar kan het eenvoudig met een formulier van de belastingdienst. Door het invullen van dit formulier, steunt u ons minimaal 5 jaar voor een vast bedrag per jaar. Hiermee verzekert u ons voor een langere periode van inkomsten waardoor wij vooruit kunnen kijken in het bereiken van ons doel: Hulp verlenen aan dieren in nood; het exploiteren van een dierenambulance; het registreren van vermiste en gevonden huisdieren; opvang van zwerfdieren; en voorts al hetgeen met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin des woord.

Bovendien kunt u het totaalbedrag van de donatie(s) via de overeenkomst per jaar volledig aftrekken van de belastingdienst. Hiervoor kunt u zeer voordelig aan ons schenken of juist een veel hoger bedrag schenken terwijl u netto hetzelfde doneert als u met jaarlijkse giften zou doen zonder overeenkomst.

 

Voorwaarden voor fiscale aftrekbaarheid

Als u jaarlijks het volledige schenkingsbedrag wilt aftrekken van de belastingdienst dient de schenking te worden vastgelegd in een overeenkomst voor minimum vijf achtereenvolgende jaren en in vaste termijnen plaats te vinden met ieder jaar ongeveer hetzelfde totaalbedrag. U kunt in de overeenkomst zelfs aangeven welk totaalbedrag u per jaar wilt schenken of u het bedrag per jaar, per half jaar, per kwartaal of per maand wilt doneren.

 

Zo kunt u het eenvoudig regelen

Help Stichting Dierenhulp Dierenambulance Tiel door uw aftrekpost aan ons te doneren.

Download hiervoor het schenkingsformulier en machtigingsformulier van de site van de belastingdienst, vul het in en stuur het naar:

Stichting Dierenhulp Dierenambulance Tiel
Vurenlaan 104
4006XV Tiel

Met de schenkcalculator kunt u uw fiscaal voordeel berekenen en bekijken wat u extra kunt schenken dankzij het belastingvoordeel.

 

Terug naar steun ons