Sponsor een plank

Een schets van de nieuwbouw

Nieuwe opvangruimte voor dieren in nood is hard nodig!

Voor alle huis- en erfdieren in nood (behalve honden en katten, zij gaan naar het dierenasiel Tiel) hebben wij altijd de zorg op ons genomen. Dat was jarenlang prima te doen omdat wij een groot pand van de gemeente Tiel tot onze beschikking hadden waar een opvangruimte voor dieren aanwezig was. Echter in 2015 werd deze ruimte verkocht en moesten wij het met een stuk minder ruimte doen. Een goede dierenopvang voor dieren in nood kwam daarmee in de verdrukking. Omdat er in onze regio geen andere opvang voor dieren in nood meer is moeten wij met (roof)vogels en egels naar Utrecht, Nijmegen en West Brabant. Dieren zoals konijnen, cavia’s, parkieten, andere volièrevogels en knaagdieren in nood, worden in de wintermaanden bij vrijwilligers thuis opgevangen. Dit is niet van deze tijd en niet goed voor het dier. Een goede opvangruimte voor dieren is daarmee inmiddels een grote noodzaak.

De benodigde financiën zijn er jammer genoeg nog niet helemaal.

Er is door onze stichting voor dit doel de afgelopen jaren al flink gespaard, maar we komen nog een behoorlijk bedrag tekort. Om dit tekort te kunnen dichten, zijn we een sponsoractie op touw aan het zetten. Fondsen, stichtingen en het regionale bedrijfsleven zijn we hiervoor aan het benaderen. Maar vooral ook op u als trouwe donateur en dierenvriend zouden we graag een beroep willen doen.

Hoera, we hebben een mooi bouwplan voor de nieuwe dierenopvangruimte!

Gegeven de hierboven geschetste noodzaak, zijn we als stichting de afgelopen jaren druk bezig geweest, de haalbaarheid om zo’n dierenopvangruimte te kunnen realiseren nader te onderzoeken. Met de hulp van veel vrijwilligers, een plaatselijk bouwbedrijf en de medewerking van de gemeente Tiel zijn we inmiddels zo ver dat we een mooi bouwplan hebben en de benodigde gemeentelijke vergunningen. We zouden dus kunnen starten mits………?

“Alle bee(-s)tjes helpen!”

U kunt, door het sponsoren van 1 of meer planken, ook daadwerkelijk helpen om de zo noodzakelijke dierenopvang te realiseren.
Voor deze dieropvang hebben we circa 800 planken nodig. De kosten van 1 plank inclusief montage/opbouw bedraagt € 16,– .
Als u onze sponsoractie wilt steunen, wat we natuurlijk hopen, dan kunt dat als volgt doen. Onder aan deze pagina staat een formulier dat u kunt invullen. Door vervolgens op betalen te klikken komt u in een beveiligde betaalpagina waar u via uw iDeal de betaling kan afronden.

Met elke gesponsorde plank komt de opening van de dierenopvang een stap dichterbij. De vogel op ons logo zal worden uitvergroot als een soort kunstwerk en op de uiteinden van de veren worden de namen vermeld van iedereen die ons meehelpt deze opvang te realiseren. Dit kunstwerk zal op het gebouw gemonteerd worden.

Voor de opening, hopelijk mei/juni 2020 wordt u natuurlijk uitgenodigd om het geheel te komen bezichtigen.

Hopende op uw steun.

Met vriendelijke groet,
Marja van Gessel


Totaal: € -
Totaal: € -

*U bent bij het doneren van een plank niet verplicht om uw naw-gegevens (naam, adres, woonplaats) te vermelden. Wilt u echter wel een vermelding op ons nieuwbouwpand dient u deze gegevens wel in te vullen, ook i.v.m. het toezenden van een uitnodiging voor de opening.

*Door het doen van een niet anonieme donatie worden door Stichting Dierenhulp Dierenambulance Tiel gegevens vast gelegd (zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres). Dit ter uitvoering van het donateurschap of de verwerking van een eenmalige gift. Deze informatie wordt niet met derden gedeeld, tenzij dit vooraf uitdrukkelijk met u overeengekomen is. Wel kunnen wij deze gegevens gebruiken om u te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als u op deze informatie geen prijs stelt kunt u dit schriftelijk melden aan Stichting Dierenhulp Dierenambulance Tiel, t.a.v. secretariaat, Vurenlaan 104, 4006 XV Tiel of via secretariaat@dierenhulp.com. Voor het uitgebreide privacystatement klikt u hier. Wij zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.